Liga 1

EXCLUSIV Începe curăţenia la Dinamo: 5 jucători vor fi daţi afară!

Liviu Ganea (24 de ani) a marcat o dată şi a dat o pasă de gol în cele 9 meciuri jucate în Liga 1 astă-toamnă. El a mai punctat de 3 ori în Cupă

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  luni, 13 februarie 2012

Liviu Ciobotariu s-a hotărît, după cele două turnee de pregătire din Antalya, pe cine se va baza în acest retur. Dinamo vrea să finalizeze cît mai repede discuţiile pentru încă două achitiţii, în timp ce 5 jucători vor fi daţi afară. Printre ei, Liviu Ganea şi Bakaj!

Cine vine?

Dinamo poartă negocieri cu Michel Platini, fotbalistul de 28 de ani al lui ŢSKA Sofia ce evoluează ca vîrf sau aripă, iar cei din club sînt încrezători că îl vor putea transfera mai ales că se află în ultimele şase luni de contract. La capitolul fundaş stînga, Ciobi va păstra unul dintre cei trei pretendenţi pe acest post: Sidorenkov, Lazari sau Ebongue.

Cine pleacă?

Plecările sînt şi ele bătute în cuie. Liviu Ganea, al cărui acord expiră în vară şi care a refuzat prelungirea contractului cu Dinamo, nu va mai face parte din lotul primei echipe!

Atacantul de 24 de ani este bănuit de conducere că a semnat deja un angajament cu o altă echipă şi va fi anunţat că nu mai intră în vederile lui Liviu Ciobotariu. El nu va mai face deplasarea în cel de-al treilea cantonament din Antalya şi va fi trimis la echipa a doua.

Elis Bakaj are şanse minime să evolueze în acest sezon în faţa lui Alexe sau Curtean, aşa că va fi cedat sub formă de împrumut în ţară. Albanezul de 24 de ani are variantele Astra, Braşov şi Pandurii.

Bogdan Pătraşcu nu mai este nici el o opţiune pentru retur, mijlocaşul de 32 de ani fiind aproape de o mutare la Mioveni, de semnătura sa mai fiind interesate Voinţa Sibiu şi FCM Tîrgu Mureş. Pătraşcu va pleca definitiv, întrucît acordul său cu "cîinii" expiră în vară.

Nicolae Muşat (25 de ani) este şi el aproape de Mioveni, la fel şi Georgian Păun (26 de ani), care mai are şi varianta FC Braşov, acolo unde este dorit de Marius Şumudică. Ambii vor pleca sub formă de transfer temporar.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.