Liga 1

UPDATE Platini a semnat pe 3 ani cu Dinamo!

Platini (în alb, în centru) a avut o altercaţie cu Rus la Dinamo-ŢSKA Sofia 2-1

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  luni, 13 februarie 2012

UPDATE / Giovani Becali, impresarul lui Platini, a confirmat astăzi transferul jucătorului lui ŢSKA Sofia la Dinamo:

"Sîntem la masă cu domnul Badea, iar jucătorul tocmai a semnat. Voi merge cu Platini la Sofia ca să îşi primească ce mai are de luat. A semnat toate contractele pe trei ani de zile, iar 99,99% este al lui Dinamo. În vară, dacă Dinamo va intra în Champions League va trebui să plătească o sumă. În caz contrar, jucătorul rămîne în coproprietate", a declarat Giovani Becali pentru GSP TV.

UPDATE / Lotul lui Dinamo a ajuns la Bucureşti în această seară, între jucătorii dinamovişti fiind şi viitoarea achiziţie, atacantul lui ŢSKA Sofia, Michel Platini, care mai are de pus la punct detaliile contractuale cu şefii "cîinilor". Jucătorul brazilian a avut o călătorie liniştită, chiar dacă a stat în avion alături de fotbaliştii cu care s-a încăierat în weekend, în timpul unui amical.

"Platini a stat numai cu capul în pămînt, era cu şapcă, poate i-a fost frică. Noi eram 20 şi ceva, el era unul, cum să ne fie nouă frică. Dacă îl aşteptăm cu braţele deschise? Lasă că le mai reglăm astea între noi cînd vine la echipă", a glumit Marius Niculae, în timp ce Bălgrădean a declarat: "E bine, dacă vine, mi s-a părut valoros, jucînd împotriva lui". Platini a fost ridicat de şoferul impresarului Victor Becali de la aeroport


*************
Lotul lui Dinamo a decolat jurul orei 12:30 din Antalya, cu destinaţia Istanbul, acolo unde va face escală înainte de a pleca spre Bucureşti. În aceeaşi aeronavă este şi Michel Platini, vîrful de 28 de ani al lui ŢSKA Sofia, care vine în Capitală pentru a semna contractul cu "cîinii".

Brazilianul stă lîngă Laurenţiu Rus şi Dragoş Grigore, cei pe care acum cîteva zile i-a lovit cu pumnii şi cu picioarele în partida de verificare cîştigată de "cîini" cu 2-1 în faţa lui ŢSKA Sofia, în finala Cupei Taurus.

"Îşi cere scuze şi se uită totul, aşa e la fotbal, sînt nervi mulţi şi se mai întîmplă şi scene de K1", au spus roş-albii.

Platini, care se află în ultimele şase luni de contract cu bulgarii, va sta pînă miercuri la Bucureşti. Mîine are programată o discuţie cu conducerea clubului pentru stabilirea termenilor contractului pe 3 sezoane, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

Dacă afacerea se va oficializa, ŢSKA Sofia se va alege cu aproximativ 200.000 de euro, plus procente dintr-un eventual transfer.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.