Liga 1

Surpriză la FRF: Costică "Vîlcea" a intrat în Comitetul Executiv » Nevinovat pentru fotbal

Costică "Vîlcea" a intrat în Comitetul Executiv

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 februarie 2012

Costică "Vîlcea", fostul şef al arbitrilor, este de azi membru în Comitetul Executiv al FRF, din poziţia de reprezentant al cluburilor din liga secundă, alături de Cornel Şvaiţer (FC Botoşani).

 

Gheorghe Constantin, ex-preşedinte al CCA, este acum preşedinte la Gaz Metan Severin, ocupanta locului 4 în Seria B2. El este judecat în stare de libertate pentru luare de mită şi trafic de influenţă. În aprilie 2009, Costică "Vîlcea" şi patronul lui FC Argeş, Cornel Penescu, au fost arestaţi pentru fapte de corupţie, după ce ultimul a fost interceptat cînd vorbea despre şpăgile date arbitrilor trimişi special la meciurile piteştenilor.

De asemenea, au fost arestaţi mai mulţi arbitri, ca Sorin Corpodean, Aurelian Bogaciu, Ionică Serea şi Marius Martiş, precum şi Marcel Lică, fost şef al arbitrilor şi observator federal. După cum au stabilit anchetatorii, Penescu solicita ce arbitru dorea să aibă la fiecare meci, iar CCA se executa imediat. La capătul mai multor luni de închisoare, instanţa le-a permis tuturor să fie judecaţi în stare de libertate, procesul aflîndu-se şi acum pe rol.

Reprezentantul fotbalului feminin în CEx va fi tot Marian Pălărie
(CS FC Sporting Craiova). Reprezentantul cluburilor cu activitate exclusivă de copii şi juniori nu a fost desemnat din lipsă de cvorum.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.