Campionate

VIDEO şi GALERIE FOTO Pedepsit de Guardiola» Pique este în picaj de cînd a devenit iubitul Shakirei

Articol de Constantin Popescu  —  miercuri, 15 februarie 2012

Marele absent al partidei disputate de FC Barcelona la Leverkusen, 3-1 în turul ”optimilor” Ligii, a fost Gerard Pique. Fundaşul ”blaugrana” nici măcar nu s-a aflat pe bancă, ci a fost trimis în tribună de antrenorul Josep Guardiola. Fără să aibă probleme medicale!

Atunci, care-i motivul? Pur şi simplu a fost vorba de o pedeapsă. Pique joacă modest de ceva timp. Nu se mai concentrează cum trebuie, greşeşte adesea mingi simple. Pentru media catalană există o simplă explicaţie: Shakira. De cînd a devenit iubitul cîntăreţei din Columbia - relaţia lor a început la CM 2010 şi e oficială din februarie 2011 -, Gerard este în picaj. Evoluţiile lui sînt tot mai modeste, iar în ultima vreme a ajuns chiar de nerecunoscut.

Vezi jos mai multe imagini cu Pique şi Shakira.

Meciul din week-end de la Pamplona, unde Barcelona a pierdut cu 3-2, a umplut paharul, deoarece a avut partea sa de vină la toate golurile primite. Cum Pep era deja furios deoarece în presă apăruse poze cu Gerard într-o cursă de karting la ziua lui, plus altele cu Shakira într-un local la ore tîrzii, nu l-a mai iertat.
L-a expediat marţi seară direct în tribună într-o tentativă de a-l trezi. La finalul partidei, Guardiola a zis: ”A fost o decizie tactică. Nu intru în detalii. Pique nu are de ce să fie supărat. Este un jucător important pentru noi”. În această perioadă, Shakira se află în vacanţă în Mexic.

Vezi mai jos un video cu Pique şi Shakira la un rodeo.

Un caz asemănător există şi la noi. Stelistul Mihai Costea este acuzat că nu mai stă total cu gîndul la fotbal după ce a cunoscut-o pe Daniela Crudu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.