Liga Campionilor

VIDEO Presa engleză urlă: ”Wenger e vinovat de dezastru! Mai rămîne la Arsenal?”

Wenger a suferit cu Milan una dintre cele mai drastice eșecuri ale carierei

Articol de Constantin Popescu  —  joi, 16 februarie 2012

Întreaga mass-media engleză a pus tunurile pe Arsene Wenger după incredibila înfrîngere suferită de Arsenal în faţa Milanului, 0-4 în turul ”optimilor” Ligii. ”Nu există nici o explicaţie pentru aşa ceva, Arsene!”, a scris ”The Sun”.

Vezi mai jos un rezumat cu toate golurile partidei.

Acelaşi ziar a completat: ”Acest fiasco nu va fi niciodată uitat. Ar fi trist dacă acest meci se va dovedi a fi ultimul europen pentru Wenger. Tunarii s-au prăbuşit fără luptă într-o noapte a umilinţei. Francezul n-a avut curajul să recunoască. Vorbeşte de spirit, caracter, curaj, talent, dar la Milano nu a fost nici o dovadă că vreuna dintre aceste calităţi au existat. Vizibile în mod chinuitor,  deficienţele pun sub semnul întrebării viitorul lui Wenger la Arsenal. Nu este nici un dubiu că el e de vină”.

Un alt cotidian, ”Mirror”, a notat: ”Wenger admite dezastrul de la Milano, însă nu se învinovăţeşte. El se apără cu înverşunare, iar culpabili sînt numai jucătorii, care s-au prăbuşit şocant”.

După eşec, tehnicianul francez a zis: ”E cea mai neagră noapte a noastră în Europa, de departe. Am făcut greşeli după greşeli şi am fost pedepsiţi. Pe merit. Ar fi nedrept să dau vina pe teren, chiar dacă a fost un dezastru. Adevărul este că noi nu am putut în nici un moment să intrăm în joc, ne-am simţit neputincioşi. N-am avut ambiţie, nici unitate. Am fost foarte modeşti ofensiv şi defensiv. E şocant să ne vedem bătuţi pe toate liniile”.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.