Campionate

FC Barcelona interzice imaginile cu conflictul provocat de tatăl lui Pique

Joan Pique (cu ochelari) și-a lansat în 2011 prima nuvelă, ”Două vieți”

Articol de Constantin Popescu  —  joi, 16 februarie 2012

 În timpul zborului de întoarcere a Barcelonei de la Leverkusen, unde cîştigase cu 3-1 în turul ”optimilor” Ligii, s-a iscat o ceartă. Faţă în faţă s-au aflat Manel Estiarte, directorul cu relaţii externe şi mîna dreaptă a lui Guardiola, şi tatăl lui Gerard Pique.

Conflictul a pornit de la ultimul. Supărat că fiul său a fost trimis contra lui Bayer în tribună, Joan Pique, avocat de profesie, a cerut explicaţii pentru această decizie luată de Pep: ”Băiatul meu nu este accidentat, atunci nu văd de ce nici măcar rezervă nu a fost. Trebuie să existe motive foarte întemeiate”. Estiarte a răspuns că ”Gerard lasă de dorit în ultima vreme, de aceea trebuie să-şi schimbe comportamentul”.

Acestea sînt singurele informaţii care au ”răsuflat” din discuţia de circa 20 de minute. Întreg dialogul celor doi a fost surprins de camerele TV3, însă şefii Barcelonei au cerut conducătorilor acestui post să nu dezvăluie înregistrarea pentru că imaginilor li se pot da ”o interpretare greşită”. Toată lumea speculează însă că Estiarte şi Joan Pique au schimbat şi vorbe mai dure, care se doresc nedivulgate.

Gerard Pique este criticat pentru prestaţiile dezamăgitoare din ultima perioadă. Mass-media spaniolă susţine că fundaşul Barcelonei joacă tot mai slab de cînd a devenit iubitul Shakirei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.