Handbal

Suspendat patru etape » Pentru prima dată în carieră, Gheorghe Tadici a fost sancţionat de Federaţie

Gheorghe Tadici l-a acuzat pe arbitrul Mihnea Iordache că ar fi favorizat echipa adversă în meciul cu Zalău

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 16 February 2012

În urma gestului făcut la meciul cu HC Dunărea Brăila, Gheorghe Tadici, antrenorul echipei HC Zalău, a primit o suspendare de patru etape din partea Federaţiei Române de Handbal. Este pentru prima dată cînd fostul tehnician al naţionalei este pus în faţa unei asemenea situaţii.

Sanctionarea antrenorului Gheorghe Tadici (HC Zalau) cu 4 etape suspendare, incepand cu 15.02.2012 si 1.000 RON penalizare, cu termen de achitare 24.02.2012, conf. Art. 49 coroborat cu Art. 36.1 lit a si b, cu aplicarea Art. 12.1 si 12.2 din Regulamentul Disciplinar”, este primul punct apărut în comunicatul de presă afişat pe site-ul federaţiei în urma şedinţei desfăşurate pe data de 14 februarie.

La finalul meciului din etapa a 13-a, dintre HC Zalău şi HC Dunărea Brăila, meci pierdut de echipa gazdă, cu 24-25, Gheorghe Tadici s-a dus la arbitrii partidei, Marius Dănuleţ şi Mihnea Iordache, şi i-a bruscat, acuzîndu-i că au luat anumite decizii în defavoarea formaţiei sale.

Fostul selecţioner i-a acuzat şi pe oficialii de la Oltchim că ar fi intervenit pe lîngă arbitrii vîlceni, afirmînd că aceştia au făcut în aşa fel încît HC Zalău să piardă meciul cu Brăila. Citeşte AICI mai multe detalii despre acest caz!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.