Stranieri

FOTO de colecţie » Superjucătorii anilor '90 s-au regăsit în Antalya

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 februarie 2012

Antalya este probabil în acest moment locul unde colecţionarii de autografe şi fotografii se pot alege cu "piese" rare. Asta pentru că este în această perioadă gazda multor stele ale anilor '90, mari fotbalişti care au ajuns între timp antrenori.

Este şi cazul lui Dan Petrescu, Robert Prosinecki, Hristo Stoicikov şi Gică Hagi, patru fotbalişti legendari care s-au reîntîlnit zilele acestea pe pămînt turcesc. Antrenorul lui Kuban, croatul de pe banca lui Steaua Roşie Belgrad, "principalul" lui Litex Loveci şi patronul Viitorului Constanţa au ales unul dintre hotelurile din Antalya pentru a depăna amintiri, dar şi pentru a pune bazele unor noi colaborări şi de a face schimb de experienţă.

"Întotdeauna e plăcut să-ţi revezi prietenii. Cariera pe care ne-am ales-o nu ne dă acest prilej prea des, aşa că încercăm să profităm cînd se poate. Acum, în cantonanmente, e o perioadă bună pentru că atmosfera nu e aşa de tensionată. Vorbim mai mult despre fotbal", a declarat antrenorul lui Kuban, Dan Petrescu, pentru site-ul oficial al clubului.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.