Europa League

Steliştii s-au bătut cu suporterii lui Twente în Centrul Vechi! Un olandez a fost rănit

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 februarie 2012

UPDATE

Un suporter olandez a fost rănit în urma altercaţiei dintre fanii stelişti şi cei ai lui Rwente. "30 de persoane de cetăţenie olandeză, suporteri ai echipei Twente, se aflau într-un bar din zona Pieţei Unirii. Pe numărul de urgenţă 112 s-a primit un apel conform căruia a avut loc un incident, echipaje de la Poliţia Capitalei sînt deja la faţa locului şi din cîte am înţeles au fost nişte suporteri stelişti care i-au atacat. Un olandez este rănit şi un geam este spart", a spus pentru Mediafax Alexandru Niculae, purtătorul de cuvînt de la Poliţia Capitalei

Partida dintre Steaua şi Twente a fost precedată de incidente între două grupuri de fani ale echipelor, conform GSP TV.  Membrii unei facţiuni din galeria roş-albaştrilor s-au încăierat cu nişte ultraşi olandezi, care, se pare, au venit în România special pentru astfel de confruntări.

Huliganii s-au bătut cu lopeţi şi bîte de baseball. Poliţia a intervenit repede şi a stins conflinctul dintre suporteri. Toţi cei implicaţi în altercaţie au fost duşi la secţie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.