Europa League

Dumitru Dragomir pune degetul pe rana roş-albaştrilor: "Diferenţă mare, Steaua e pa!"

Dragomir crede că Steaua nu mai are nicio şansă la calificare

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şeful LPF a spus la finalul meciului că Twente a surclasat trupa lui Ilie Stan şi că Steaua nu are nici cea mai mică şansă să se califice. VEZI AICI REZUMATUL VIDEO!

La 3 minute după ce arbitrul englez a pus punct meciului, Dumitru Dragomir a făcut o radiografie dură echipei lui Ilie Stan. "Twente e echipă serioasă! Asta e echipă adevărată, ce dracu', despre ce vorbim?!".

"Eu am văzut că nici o secundă din cele 90 de minute, Twente nu a avut emoţii, nu a fost pusă sub presiune şi nici nu s-a clătinat. Nu s-a speriat absolut nici un moment, asta chiar dacă Steaua s-a şi autodepăşit în unele momente. Trebuie să acceptăm realitatea, iar aceasta spune că e diferenţă enormă de valoare între cele două echipe care s-au întîlnit pe Arena Naţională", a adăugat Dragomir.

Preşedintele Ligii a comentat şi şansele pe care Steaua le mai are pentru a merge în optimile de finală. "Steaua e pa! Calificarea e la revedere! În fotbal orice e posibil, aşa este, dar în cazul ăsta nu prea cred" a fost mesajul de încheiere al lui Dragomir.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.