Liga 1

Declaraţie INCREDIBILĂ » Copos: "Taher cumpărase Rapidul pentru şeicul de la Machester City" :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 17 February 2012

Au trecut aproape patru ani de la momentul în care Fathi Taher anunţa că a cumpărat Rapidul. Atunci, Copos a făcut un pas în spate, iar giuleştenii au realizat o campanie de achiziţii spectaculoase în care s-au cheltuit ca niciodată bani. A fost adus un antrenor cu nume, portughezul Jose Peseiro, s-au dat bani mulţi pe Pardo, au venit Joao Paolo Andrade şi Pittbul de la Porto, iar iordanianul declara că "Rapid are buget nelimitat pentru transferuri".

Abia azi, George Copos a făcut o declaraţie incredibilă la emisiunea "România de 10": "Taher nu luase clubul pentru el. Ci pentru Mansour bin Zayed Al Nahyan. Da, este vorba despre şeicul din Emiratele Arabe Unite, patronul lui Manchester City. Scandalul a apărut după ce bin Zayed s-a răzgîndit, nu a mai vrut Rapidul, iar Fathi Taher şi-a dat seama că nu are cum să mai recupereze banii. La vremea respectivă, cînd l-a preluat, clubul datora în jurul a 40.000 de euro, dar a fost băgat în nişte cheltuieli imense", este dezvăluirea incredibilă făcută de George Copos la The Money Channel, la emisiunea produsă de Ovidiu Ciutescu şi moderată de Cristi Niţă.

Mansour bin Zayed Al Nahyan a cumpărat Manchester City în 2008, club în care a investit în jur de un miliard de euro. Doar în sezonul 2009-2010 gruparea a avut pierderi de  vreo 240 de milioane de euro, cu peste 60 de milioane mai mult decît Chelsea în 2005, ceea ce reprezintă cel mai prost exerciţiu financiar al unei echipe în Premiere League! Dar această realitate nu l-a împiedicat pe arabul de 41 de ani care se trage din familia bin Zayed , una cu o bogăţie imensă, să încerce preluarea Realului din Madrid în schimbul a un miliard de euro şi să ofere 150 de milioane de euro pe Messi.

Mansour bin Zayed Al Nahyan este considerat cel mai bogat patron din fotbalul englez, cu o avere estimată la 24 de miliarde euro. Abramovici are în jur de 12 miliarde de euro.

Cu 13 etape înainte de finalul campionatului englez, City e prima, cu 60 de puncte, două peste Manchester United.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.