Liga 1

FOTO Ziua şi petrecerea! » Răzvan şi Deac şi-au sărbătorit zilele de naştere în cantonament

+11 Foto
Foto: Facebook FC Rapid

Articol de Cătălin Popescu, Iulian Pavel  —  sâmbătă, 18 februarie 2012

Alb-vişiniii l-au serbat aseară pe Răzvan, după ce cu o zi în urmă l-au felicitat şi pe Deac.

Ziua muncesc, seara petrec! Aşa s-ar caracteriza activitatea zilnică a rapidiştilor din ultima perioadă. Ieri, antrenorul Răzvan Lucescu a împlinit 43 de ani, iar jucătorii şi întreg staff-ul tehnic l-au sărbătorit aseară în restaurantul hotelului la care sînt cazaţi. La petrecere a ajuns chiar şi patronul George Copos, dar şi Mircea Lucescu.

Cu o zi înainte fusese rîndul lui Ciprian Deac să dea de băut, mijlocaşul împlinind 26 de ani. Pe lîngă un tort şi felicitări, fotbalistul împrumutat de la Schalke a mai primit din partea giuleştenilor un tricou al Rapidului cu semnăturile tuturor, dar şi cu mesajul: "O zi importantă din viaţa ta ai petrecut alături de noi! Cu dragoste!". În afara celor doi, în această iarnă, în Antalya, au mai fost sărbătoriţi încă doi jucători: Ştefan Grigorie (30 de ani) şi Ezequias Tavares (31 de ani).

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Azi, din nou amical

Rapidiştii au programată azi încă o partidă de pregătire în Antalya. Al 11-lea amical din această iarnă va fi împotriva lui FC Atyrau, locul 10 în Kazahstan. Întîlnirea e stabilită la ora 14:30 şi va fi transmisă în direct de DigiSport 1, dar şi liveTEXT pe GSP.ro. Pînă acum, elevii lui Răzvan Lucescu s-au descurcat bine în meciurile de verificare, pierzînd unul singur, finala Kadîrov Cup, împotriva lui Metalist Harkov (0-1), echipă ce joi seara, în Europa League, a trecut fără emoţii de Salzburg, în deplasare, scor 4-0! În rest, giuleştenii au strîns 6 victorii şi trei remize.

"Taher luase Rapidul pentru patronul lui City"
La aproape 4 ani de cînd Fathi Taher a venit în Giuleşti, George Copos a furnizat informaţii noi despre tranzacţia eşuată dintre cei doi. "Taher nu luase clubul pentru el, ci pentru Mansour bin Zayed Al Nahyan. Da, e şeicul din Emiratele Arabe Unite, patronul lui Manchester City. Scandalul a apărut după ce bin Zayed s-a răzgîndit, nu a mai vrut Rapidul, iar Taher şi-a dat seama că nu are cum să mai recupereze banii!", a spus Copos la Money Channel.

S-a rupt Grigorie?
Accidentat în meciul cu Ujpest (2-1), Ştefan Grigorie îi îngrijorează pe giuleşteni. Acesta acuză dureri musculare şi e suspect de ruptură musculară, după ce iniţial se spera să fie vorba doar de o întindere. Mijlocaşul a fost menajat ieri şi nu va evolua nici în amicalul de azi. "Îmi pare rău pentru el, era într-un moment foarte bun. Sper să-şi revină cît mai repede", a spus Lucescu jr.

Inbox
- Răzvan Lucescu nu e îngrijorat că atacanţii săi nu marchează: "Atît timp cît cîştigăm, nu mă gîndesc la aşa ceva. Important e să avem rezultate". În cele 10 amicale de pînă acum, singurul vîrf care a înscris e Ioniţă, care a punctat o dată în primul meci, cu Brann Berger (2-1).
- Herea va reveni în această seară pe teren după ce în ultimele zile a fost menajat din cauza unor dureri simţite la genunchiul operat în urmă cu două luni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.