Europa League

Brandan pleacă în China! Dacă Steaua se califică, ia şi o primă fabuloasă

Dacă Steaua se califică, Brandan ia o primă fabuloasă şi pleacă în China

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 17 February 2012

Returul cu Twente poate fi ultimul meci al lui Brandan pentru Steaua. Gigi Becali i-a promis argentinianului că-l va lăsa în China şi-i va da o primă fabuloasă dacă Steaua se va califica

"Azi a fost Brandan la mine şi mi-a zis: "Dacă o prindeam pe Twente la finalul campionatului, era altceva". El a venit să-mi ceară să-l las să plec.

I-am spus să joace returul cu Twente şi el va lua primă de 70.000 de euro dacă ne calificăm. Joi poate să ia avionul şi să se ducă direct în China. Chinezii dau 750.000 de euro, iar prima pentru calificare va fi de 20.000 de euro pentru fiecare jucător", a anunţat Gigi Becali la Fanatik Show, pe DigiSport.

Gigi Becali stabilise iniţial o primă de calificare de 10.000 de euro pentru jucătorii lui Ilie Stan, dar a hotărît să o dubleze.

Patronul Stelei îi contrazice pe scepticii Iordănescu şi Dumitru Dragomir: "Iordănescu nu ştie fotbal. O să vedem în următoarea săptămînă cine ştie mai bine. Eu sau Iordănescu, sau nea Mitică.

În ce priveşte returul eu ştiu cel mai bine. Cu Bourceanu şi Brandan la mijloc o să fie alt joc. Nea Mitică zicea că Bourceanu strică jocul. Dar el dă agresivitate echipei, nu greşeşte pase, ţine jocul sus. O să le dăm 3-4 cu strategia asta. O să vedeţi".

Steaua a pierdut meciul tur cu Twente, 0-1. Returul se va disputa pe 23 februarie, la Enschede.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.