Liga 1

Brandan e chinez! » Argentinianul pleacă în China după meciul cu Twente

Pablo Brandan a cîștigat la Steaua o Cupă a României, în 2011

Articol de Bogdan Stamatoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Argentinianul de 29 de ani pleacă în Asia după meciul de la Twente, de joia viitoare. Tianjin Teda va plăti 750.000 de euro pentru transferul său.

Steaua va rămîne peste şase zile fără cel mai bun fotbalist al său din toamna trecută! Gigi Becali a acceptat oferta chinezilor de la Tianjin Teda pentru Pablo Brandan, iar roş-albaştrii vor încasa 750.000 de euro în schimbul argentinianului.

Patronul Stelei a povestit la DigiSport cum au decurs negocierile: "Brandan a fost la mine la Palat şi m-a rugat să-l las să plece. Am acceptat, pentrtu că e băiat bun. Chinezii dau 750.000 de euro, iar eu i-am transmis aşa: ««Dacă ne calificăm cu Twente, 50.000 de euro din banii de transfer ţi-i dau ţie!»». A doua zi după meciul din Olanda, el se suie în avion şi pleacă în China".

Gigi a dublat primele
Finanţatorul stelist a anunţat şi că e pregătit să dubleze primele dacă Steaua va elimina pe Twente. "Prima era de zece mii de euro, dar o dublez pentru că aşa mi-a spus Brandan: ««Nea Gigi, dacă ne dai 20.000, eu garantez că ne calificăm. O să le transmit băieţilor şi o să vezi că o să mîncăm pămîntul în Olanda şi noi trecem mai departe!»»", a declarat Becali.

320.000 de euro e salariul lui Brandan la Steaua, la fel ca al lui Geraldo. În China, el va încasa 700.000 de dolari

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.