Campionate

Pique se simte insultat de Guardiola: ”A luat-o razna”

Din cauza accidentărilor și a vieții extrasportive intense, Pique n-a prins decît 14 jocuri în acest campionat. Iar Pep l-a pedepsit

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Guardiola, antrenorul Barcelonei, este atacat de fundaşul frustrat că a ajuns în tribună, fiind tratat ca un puşti de la echipa a doua.

Gerard Pique încinge războiul cu Guardiola. Frustrat c-a fost trimis în tribună la Leverkusen de antrenorul Barcei, la partida cu Bayer (3-1) din "optimile" Ligii, deşi nu era accidentat, fundaşul de 25 de ani s-a înfuriat rău. Potrivit emisiunii Futboleros difuzată de Marca TV, internaţionalul spaniol "a luat-o razna, mărturisind că se simte insultat de decizia tehnicianului, care-l tratează ca pe un puşti de la echipa secundă".

Guardiola şi-a pierdut răbdarea cu Pique şi nu mai e dispus să-i tolereze derapajele din viaţa extrasportivă. Deşi l-a avertizat să nu-şi mai expună relaţia cu Shakira, Gerard l-a deranjat cu destule episoade pe Pep, care a plătit cu excluderea dintre titulari după gafele cu Osasuna (2-3).

"Pique este cel mai bun fundaş central din lume şi ar fi o greşeală ca Guardiola să-l scoată din echipă" (Victor Valdes, portar Barcelona)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.