Tenis

S-a terminat cafeaua » Edina Gallovits a fost eliminată în semifinalele turneului de la Bogota

Edina Gallovits reacţionează după un punct pierdut în semifinala de ieri

Articol de Luminiţa Paul  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Edina Gallovits-Hall a fost învinsă ieri în penultimul act la simplu de spaniola Lara Arruabarrena-Vecino, iar cu o zi înainte pierduse în aceeaşi fază la dublu.

După un 2011 palid, avînd drept consecinţă o alunecare în clasament pînă dincolo de locul 100, Edina Gallovits-Hall a recuperat copios săptămîna aceasta. Revenită pe zgura sud-americană, care i-a dat destule motive de sărbătoare în trecut, românca a reuşit să se califice în semifinalele turneului de la Bogotá. Venea după o dispută istovitoare cu Mariana Duque-Mariño, învingătoarea din 2010, de aceea nu a mai rezistat şi în faţa spaniolei Lara Arruabarrena-Vecino. 6-4, 6-3 e scorul cu care s-a impus iberica, în o oră şi 14 minute.

Cu o zi înainte, Edina şi italianca Karin Knapp s-au oprit tot în semifinale la dublu. Pentru Gallovits e însă o săptămînă încurajatoare, mai ales că ea nu mai ajunsese într-un penultim act de la Guangzhou 2010. Iar cu cele 130 de puncte primite, îşi poate asigura un salt important în ierarhia WTA, acolo unde ocupă deocamdată poziţia a 128-a.

Cele mai bune rezultate din cariera Edinei
2007: Budapesta - Finală
2009: Bogotá - Semifinale
2009: Budapesta - Semifinale
2010: Acapulco - Semifinale
2010: Guangzhou - Semifinale

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.