Liga 1

Iată cum stau dinamoviştii în camere » ”Fiara” şi ”cîinele” liniştit

Michel Platini a ajuns coleg de cameră cu Kone.

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 20 februarie 2012

Platini a fost pus coleg de cameră în Antalya cu un alt străin, Kone, tocmai pentru a-l tempera pe năbădăiosul brazilian, dar şi pentru a-l integra treptat în lotul roş-albilor.

Dinamoviştii îl introduc pe ultimul venit în "haită", Michel Platini, în atmosfera echipei. Sud-americanul de 28 de ani va sta în cameră cu Djakaridja Kone, în premieră şi el, în 2012, la antrenamentele formaţiei. S-a dorit a fi un mix care să-l familiarizeze pe brazilian cu ceea ce este la Dinamo. "Kone este unul dintre cei mai liniştiţi oameni din lot, plus că vorbeşte şi portugheza foarte bine. E mai bine să stea tot cu un străin, iar Djakaridja este cel mai potrivit pentru cantonament", au spus ieri roş-albii. "Să arate că e fotbalist, noi l-am primit bine", au mai comentat jucătorii.

Împărţirea pe camere a roş-albilor poate părea atipică la prima citire, însă "perechile" sînt făcute fără a ţine cont de gradul de prietenie sau de poziţionarea în teren. Şi "duo"-urile sînt vechi, ele sînt funcţionale încă din toamnă, aşa se stă şi la Săftica.

Cum stau "cîinii" în camere
Bălgrădean - Rus
Grigore - Alexe
Dănciulescu - Bakaj
Niculae - singur
Munteanu - Scarlatache
Moţi - Pulhac
Luchin - Curtean
Tameş - Strătilă
Kone - Platini
Matei - Naumovski
Ciucă - Bucşă
Ţucudean - Stoica

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Playboy-ul carioca
Ziariştii bulgari au scris că Platini nu doar că a părăsit pe ŢSKA Sofia, dar a încheiat şi relaţia cu Miss Bulgaria 2011, Vanya Peneva. Vecinii de la sud de Dunăre afirmă că jucătorul brazilian a mai fost văzut de cîteva ori în compania unor frumuseţi din Sofia. Dinamoviştii îşi fac probleme ca nu cumva Michel să aibă o viaţă extrasportivă activă în următoarele luni, însă Platini afirmă: "Cînd vreau să mă relaxez, stau acasă, mă joc pe calculator, vorbesc cu familia pe net. Dacă ies, mă duc la cinema, dar nu mereu. Îmi place mult vara, nu suport frigul, ador să mă plimb ca să mă relaxez".

Bulgarii ţin de Bandalovski
Roş-albii îl vor pe fundaşul dreapta al lui ŢSKA Sofia, Ivan Bandalovski, aşteptînd un răspuns concret din Bulgaria privind suma de transfer solicitată pentru el, însă preşedintele Dimităr Borisov a declarat, conform sportal.bg: "Există interes şi de la New York Cosmos pentru acest apărător, toată lumea îl vrea. Nu există nici o şansă să ajungă la români". Bulgarii scriu că Udinese îl va lua din vară pe fundaş.

Anderson, din vară
Fundaşul stînga de la Guimaraes, Anderson Santana, 25 de ani, n-a mai jucat decît un minut în ultima lună, iar din vară ar putea sosi liber de contract în Ştefan cel Mare. "Cîinii" ţin legătura cu fotbalistul văzut live de Ciobi la un meci, cînd a şi marcat unicul gol din carieră. Brazilianului îi expiră acordul în iunie, n-a primit nici o ofertă de prelungire.

Inbox
- Kone este aşteptat de către acţionari să semneze prelungirea contractului scadent în vară la revenirea în România: "Nu e nici o grabă, nu sînt probleme".
- Porumboiu, la GSP TV, despre transferul lui Liviu Ganea: "Mai discutăm, vedem, încă n-am luat decizia finală. Mai sînt două transferuri pe care le vizăm, nu pot da detalii". Atacantul mai e dorit şi de Astra.
- Păun i-a impresionat deja pe cei de la ŢSKA Sofia, presa bulgară afirmînd că mijlocaşul ofensiv a marcat un gol la un joc-şcoală, iar ex-dinamovistul va fi titular la echipa clasată pe locul secund în Bulgaria.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.