Mihai Nesu

"You'll Never Walk Alone" cîntat de tot stadionul pentru Mihai, de ziua lui. Reportaj emoţionant în Gazeta de azi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 februarie 2012

Mihai Neşu a împlinit ieri 29 de ani, iar aniversarea a avut loc pe arena din Utrecht, alături de familie şi de 20.000 de olandezi prezenţi la meciul cu Alkmaar, 3-0.

Înaintea începerii jocului, întreg stadionul i-a cîntat, printre lacrimi, "La mulţi ani", dar şi "You'll Never Walk Alone". Cu cîteva ore înainte, Mircea Neşu, tatăl lui Mihai, arbitrase un meci de juniori U11: echipa pregătită de fiul său înainte de accident, condusă de Ogăraru, împotriva formaţiei antrenate acum de Alje Schut, fotbalistul care l-a scos din circuit pe român în mai 2011.

Jurnaliştii Gazetei, Gabriel Berceanu şi Cristi Preda, au fost lîngă Mihai pe tot parcursul zilei şi i-au surprins trăirile, iar astăzi ţi le oferă într-un reportaj emoţionant, pe care îl găseşti doar în ediţia tipărită.

"La 12:20, în faţa stadionului din Utrecht sînt deja o sută de oameni. Un soare moale şi cîteva grade peste zero, aşa cum arată toate duminicile cu fotbal, în toate copilăriile din lume. Printre suporteri se strecoară, în costume de prezentare, jucătorii lui FC Utrecht. La orizont, apropierea unei dubiţe albe linişteşte zumzetul mulţimii: Vine Mihai!" Nu rata povestea zilei la finalul căreia "Bichonul" a exclamat: “Ce frumos a fost,  tată! Cînd mai venim?” Doar în ediţia tipărită!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.