Liga 1

Ciobotariu: "Nu e ceea ce vreau, avem minusuri pe faza defensivă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 februarie 2012

Liviu Ciobotariu a făcut analiza echipei sale la finalul amicalului cîştigat în această seară cu SC Najran (2-1) din Arabia Saudită. Antrenorul liderului a identificat probleme pe faza de apărare.

"Întreaga echipă trebuie să se apere mai bine, nu m-a mulţumit cum aş vrea faza defensivă. Sînt minusuri care trebuie remediate curînd. N-au fost greşeli colective, ci unele individuale, de concentrare, ale unor jucători. Am convingerea că se vor regla aceste probleme.

Nou veniţii au nevoie de timp să se acomodeze, inclusiv Platini. Are şi el nevoie de omogenizare. În primele cinci etape se va vedea cu adevărat cine trage la titlu", a precizat tehnicianul lui Dinamo la Digi Sport.

"Marea problemă după mine e că jucătorii noi trebuie să fie repede să fie asimilaţi şi introduşi în formula de joc, pentru ca atunci cînd apar accidentări Dinamo să rămînă la fel de eficientă. Mai e mult de lucrat la ceea ce înseamnă relaţiile de joc, în condiţiile în care au fost aduşi foarte mulţi jucători", a declarat Cornel Dinu în această seară, la Fanatik Show de pe Digi Sport.

Dinamo - Najran 2-1 a fost liveSCORE pe GSP.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.