Europa League

McClaren, după 4-1 cu Vitesse: ”Vitamina Steaua şi-a făcut efectul. Sper să ne mai ţină”

Ola John a ajuns la 7 reușite în actualul campionat olandez (Foto: fctwente.nl)

Articol de Constantin Popescu  —  luni, 20 februarie 2012

Steve McClaren este convins că triumful de joia trecută de la Bucureşti (1-0) a ajutat-o enorm pe Twente să se trezească.

”Pierdusem acasă cu Heracles, iar victoria din România a venit la fix. Vitamina Steaua şi-a făcut efectul, ne-a ţinut şi la Arnhem şi sper să fie aşa şi în returul cu românii”, a zis tehnicianul formaţiei din Enschede în urma victoriei detaşate, 4-1 în deplasare cu Vitesse.

Englezul a adăugat: ”Am ştiut că, după meciul greu din Europa, ne aşteaptă o provocare majoră, mai ales din punct de vedere mental. I-am făcut faţă foarte bine, sînt fericit. Ne-am comportat bine şi cu mingea, şi fără ea. Am marcat în momentele potrivite, cum a fost şi cu Steaua”.

Twente a început cu aceeaşi garnitură ca pe ”Naţional Arena”: Mihailov - Cornelisse, Wisgerhof, Douglas, Rosales - Janssen (90 Roseler), Brama, Fer - Chadli (90 Plet), L. de Jong (82 Bengtsson), Ola John. Unul dintre goluri i-a aparţinut marcatorului de la Bucureşti, Ola John (73), celelalte fiind semnate de Fer (6), De Jong (65) şi Chadli (83). Apărarea oaspeţilor a cedat abia pe final (Havenaar 88).

Rivala Stelei din ”16”-imile Europa League se află pe locul 4, cu 42 de puncte după 22 de etape, avînd trei puncte şi un meci mai puţin decît liderul PSV.

 

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.