Europa League

Singura şansă a steliştilor la Enschede: "Să marcheze primii!"

Florin Costea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 februarie 2012

Înfrîngerea Stelei cu Twente, scor 0-1, a mai tăiat din elanul celor care susţineau că "roş-albaştrii" vor merge la pas în optimile de finală ale Europa League. Un fost fotbalist al Stelei explică felul în care echipa lui Ilie Stan mai poate spera la calificare.

"Calificarea s-a jucat la Bucureşti, avînd în vedere că Steaua a avut de partea ei publicul, unul extraordinar, dar rezultatul nu a fost pe măsură. În Olanda, la Twente, publicul este unul fanatic. Spectatorii încurajează echipa tot timpul.

Jocul de la Bucureşti s-a decis la acea greşeală în lanţ. O minge dată la bătaie, Prepeliţă a dat pe lîngă, fundaşii centrali au stat departe de atacanţi, plus Tătăruşanu, care nu trebuia să iasă din poartă. La 0-0 erau şanse reale. Totuşi, dacă vor reuşi să marcheze primii, steliştii rămîn în cărţi pentru calificare.

Inspiraţia antrenorului va fi cea mai importantă. Bourceanu, Chipciu şi Latovlevici nu au jucat în tur, depinde totul şi de forma echipei. Dacă vor înscrie, meciul este deschis oricărui rezultat", a spus Ştefan Nanu la televiziunea sportro.

Twente - Steaua se va disputa joi seară, de la 20:00, în direct pe PRO TV, Radio GSP şi liveTEXT pe GSP.RO. În tur, olandezii au cîştigat la Bucureşti cu 1-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.