Europa League

EXCLUSIV / UEFA mulţumeşte autorităţilor din Bucureşti pentru organizarea meciului cu Twente: "Aţi făcut performanţe remarcabile"

50.000 de spectatori au fost prezenţi pe Naţional Arena pentru a vedea pe viu meciul dintre Steaua şi Twente

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  luni, 20 februarie 2012

Delegatul UEFA, Robert Pongracz, cel care a fost la Bucureşti, joi, pentru meciul din Europa League dintre Steaua şi Twente, pierdut de echipa lui Ilie Stan, scor 0-1, a trimis un mail de mulţumire celor de la Primăria Bucureşti, cei care s-au ocupat de organizarea partidei.

Oficialul mulţumeşte autorităţilor pentru că s-au descurcat de minune şi au curăţat în totalitate stadionul de zăpadă, chiar dacă în Bucureşti a nins foarte mult înaintea acestei partide.

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia mesajului primit de Primarul General al Bucureştiului, Sorin Oprescu, şi vi-l prezintă în întregime.

"Avînd în vedere că nu am avut timp să vă mulţumesc personal, profit de această ocazie ca să vă mulţumesc dumneavoastră şi autorităţilor Primăriei, în numele întregii echipe a UEFA pentru eforturile incredibile realizate în asigurarea celor mai bune condiţii posibile pentru organizarea meciului Steaua - Twente.

Vă mulţumesc în mod special pentru curăţarea stadionului, în incintă şi în afară, pentru modul în care aţi scăpat de cantitatea uriaşă de zăpadă şi mai ales că v-aţi ocupat de protejarea gazonului. Au fost performanţe remarcabile şi esenţiale în vederea disputării partidei de la Bucureşti. Vă confirm faptul că toţi cei implicaţi în organizarea meciului au fost foarte mulţumiţi.

Vă rog să transmiteţi aprecierea mea tuturor autorităţilor din cadrul Primăriei care s-au ocupat de stadion. Vă mulţumesc încă o dată pentru cooperare.

Cu apreciere,
Robert Pongracz"

Meciul retur dintre Twente şi Steaua se va juca pe stadionul din Enschde, joi, 23 februarie 2012, de la ora 20:00 şi va fi transmis în direct de ProTV, comentat la Radio GSP şi în format liveTEXT pe GSP.RO

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.