Liga 1

Fără abonamente pentru retur! » Intrarea la meciurile Rapidului se va face doar cu bilete

În Giulești nu se vor mai comercializa abonamente!

Articol de Cătălin Popescu  —  marți, 21 februarie 2012

Rapidiştii vor să vîndă în retur doar bilete, sperînd astfel să obţină mai mulţi bani din încasări.

Pentru prima oară după 15 ani, în Giuleşti nu se vor mai comercializa abonamente! Conducerea clubului din Grant a decis ca pentru partea a doua a sezonului să pună în vînzare doar bilete de acces, sperînd astfel să primească mai mulţi bani din încasări. Decizia şefilor nu e pe placul galeriei, care pierde astfel o sursă de finanţare. Conform unei înţelegeri între fani şi club, o parte din suma strînsă din vînzarea abonamentelor mergea către galerie. Acum, pe lîngă banii aceştia, Rapidul va mai cîştiga şi din încasări. Din vînzarea biletelor, veniturile vor fi mai mari decît dacă s-ar scoate pe tarabă abonamente, mai ales că în primăvară rapidiştii au programate 4 derbyuri acasă: cu U Cluj, cu Dinamo, cu Steaua şi cu Oţelul!

Şi în tur intrarea la meciuri s-a făcut doar pe baza tichetelor de acces, însă atunci situaţia era alta. Alb-vişiniii au evoluat trei etape în exil din cauza unei datorii către CS Rapid. Acum, Vali Caciureac, preşedintele clubului sportiv, spune că s-a înţeles cu clubul de fotbal: "Actele sînt făcute, mai trebuie doar să le semnăm. Durata contractului de închiriere va fi de trei ani!".

12.000 de euro e suma medie pe care o încasează Rapidul din bilete la un meci de campionat disputat în Giuleşti

Adilovici, prea scump
George Copos negociază în aceste zile cu Zeleznicar Sarajevo pentru atacantul Eldin Adilovici (26 de ani), golgeterul la zi din Bosnia! Patronul le-a propus bosniacilor 50.000 de euro pentru un împrumut pînă la vară, cu prima opţiune de cumpărare pentru 500.000 de euro. Oficialii clubului din Sarajevo a solicitat 200.000 de euro acum şi încă atît la vară. Indecizia lui Copos i-a făcut pe cei de la Zeleznicar să crească preţul, adăugînd încă o sută de mii de euro la suma pe care Rapidul ar trebui să o achite la vară. Deocamdată, tratativele sînt în impas, iar patronul giuleştean şi-a îndreptat atenţia spre Milan Purovici (26 de ani), de la OFK Belgrad.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.