Europa League

Mai mulţi ca dinamoviştii în ”Groapă” » Peste 500 de suporteri stelişti sînt aşteptaţi la Twente

Suporterii stelişti vor fi alături de echipa lor la Twente

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steaua va avea la Enschede o galerie formată din 500 de fani, mai mulţi decît au venit la unele meciurile de acasă ale ”cîinilor” din toamna trecută.

Steliştii nu vor înfrunta singuri atmosfera nebună care-i aşteaptă joi în Olanda. 500 de fani ai roş-albaştrilor vor fi prezenţi pe De Grolsch Veste din Enschede pentru a-i susţine pe Brandan şi compania în încercarea de a întoarce rezultatul din tur şi de a se califica în "optimile" Europa League. Majoritatea fanilor stelişti vor veni din ţară, circa 350, restul de 150 fiind solicitări venite din partea românilor stabiliţi în Europa şi care nu ratează nici un meci internaţional al fostei cîştigătoare a Cupei Campionilor Europeni.

Conducerea stelistă e încîntată că biletele aproape s-au epuizat chiar dacă rezultatul din tur a fost unul nefavorabil steliştilor. "Nu ne aşteptam ca după meciul pierdut, fanii să solicite bilete. Le mulţumim că sînt mereu aproape de noi!", a declarat un oficial al roş-albaştrilor.

Ultraşii stelişti fac glume pe seama faptului că Steaua va aduce în deplasarea de la Twente mai mulţi suporteri decît a avut Dinamo la unele meciuri de pe teren propriu: "Ei au fost 200 cu Gaz Metan Severin şi 400 cu Petrolul la partidele din Cupă. Noi, la mii de kilometri de casă, mergem mai mulţi!".

15 euro a fost preţul pe care fiecare fan a trebuit să-l plătească pentru un tichet, echivalentul a aproximativ 65 de lei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.