Media

Amicalul România - Uruguay va fi transmis de Antena 1 şi GSP TV

Trioul formidabil cu care ocupanta locului 4 la CM din Africa de Sud va ataca poarta românilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 20 February 2012

După turneul de pregătire din Antalya, echipa naţională continuă seria meciurilor amicale din acest an cu un joc împotriva Uruguayului. Partida se va disputa miercuri, 29 februarie, pe Arena Naţională şi va fi transmisă în direct atît de Antena 1 cît şi de GSP TV.

Dacă Argentina ne-a tras clapa anul trecut şi a refuzat să mai vină la meciul programat în luna august la Bucureşti, Uruguay, una dintre cele mai puternice formaţii din lume, va onora contractul cu FRF aducînd toate vedetele.

Inclusiv atacantul formaţiei Liverpool, Luis Suarez, aflat în centrul unui scandal pentru insulte la adresa lui Patrice Evra, de la Manchester United, a fost convocat de selecţionerul Oscar Washington Tabárez pentru meciul amical al Uruguayului cu România, programat la 29 februarie.

Pe lista celor 23 de jucători care vor fi deplasaţi la Bucureşti se află şi celelalte vedete al formaţiei care s-a clasat pe locul 4 la ultimul Mondial, în Africa de Sud, după 2-3 cu Germania: Cavani (Napoli), Forlan (Inter), Lugano (PSG), Muslera (Galatasaray), Pereira (Benfica).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.