Liga 1

Sipovici îi răspunde lui Vivi: "Nu respectă Farul şi oamenii din Constanţa!"

Sipovici joacă la Farul Constanţa

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 februarie 2012

Enes Sipovici l-a contrat pe fostul său antrenor pe Facebook, după ce Răchită l-a ironizat pe bosniac într-o emisiune televizată


Antrenorul Petrolului, Valeriu Răchită, a motivat despărţirea de stopperul Enes Sipovici (21 de ani) într-o emisiune de la un post local de televiziune. "Unde a ajuns Enes? La Farul Constanţa! Asta spune tot..." , a declarat tehnicianul. Bosniacul s-a arătat dezamăgit de atitudinea celui care l-a antrenat timp de jumătate de sezon la Ploieşti şi i-a răspuns printr-o postare pe site-ul de socializare Facebook: "Se pare că nu are respect pentru Farul Constanţa şi pentru cetăţenii acestui oraş. Sînt o forţă mare şi duşmanii mereu au vrut să îmi ia locul pe care eu l-am cîştigat. Nu aveţi valoare!", a replicat fundaşul.

Sipovici a venit la începutul sezonului la Petrolul sub formă de împrumut la Oţelul Galaţi, însă acesta nu l-a convins pe Vivi Răchită şi a ajuns pînă la urmă la divizionara secundă Farul Constanţa, tot sub formă de împrumut, pînă la finalul sezonului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.