Liga 1

Gest în amintirea unui mare rapidist

Pittiș a fost președinte al Senatului Clubului Aristocratic al Rapidului. Pe 5 august se vor împlini cinci ani de la moartea lui Sursa foto: cinemagia.ro

Articol de Cătălin Popescu  —  Wednesday, 22 February 2012

La cererea fanilor, conducătorii rapidişti au hotărît ca viitorul colţ al fostelor glorii care va fi amenajat din retur la "oficială" să poarte numele artistului Florian Pittiş, în semn de respect pentru unul dintre cei mai celebri iubitori ai grupării din Grant.

Propunerea suporterilor a venit pe contul de Facebook al clubului, după ce informaţia a fost anunţată ieri în exclusivitate de site-ul GSP.ro. "Propunerea fanilor, ca loja să se numească «Florian Pittiş» s-a adjudecat. Vă mulţumim!", a răspuns preşedintele giuleştean Constantin Zotta prin intermediul reţelei de socializare.

Cei de la Rapid au precizat că în Loja Fostelor Glorii vor lua loc şi actorii, şi personalităţile artistice care s-au identificat de-a lungul timpului cu gruparea alb-vişinie şi că în curînd va fi publicată o listă cu numele acestora.

Se lucrează la contractul cu stadionul şi la fanshop-ul online

Contractul de închiriere al arenei din Grant valabil pentru următorii 3 ani şi jumătate urmează să fie semnat vineri, au anunţat în aceste zile cei de la CS Rapid. Tot la capitolul noutăţi intră şi viitorul magazin online al clubului. Şefii speră să îl lanseze pînă la startul returului, în acest moment ocupîndu-se de proiect o firmă specializată.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.