Liga 2

Iancu dezvăluie cîţi bani a luat Sepsi în doi ani la Poli

Sepsi a ajuns la FCM Tg. Mureș după ce nu a trecut probele de joc la Dinamo Kiev

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 22 February 2012

Interviul acordat de Laszlo Sepsi (24 de ani) în Gazeta Sporturilor în urmă cu două zile a stîrnit reacţii în tabăra lui Poli Timişoara. Marian Iancu a replicat sub forma unui comunicat remis azi pe site-ul oficial al clubului.

Citeşte aici interviul cu Sepsi din Gazetă

Boss-ul de pe Bega a fost deranjat că jucătorul a arătat cu degetul neseriozitatea conducerii la plata salariilor. "Sepsi este cu plata în termene regulamentare. Suma netă totală primită prin virament bancar, în intervalul 01.01.2010 - 31.01.2012 (doi ani) este de 500.000 de euro", se precizează în comunicatul semnat de Iancu.

Preşedintele CA al lui Poli a considerat nefondată o altă acuză a lui Sepsi: "Nu e uşor să te mai motivezi cînd după ce ţi-ai cîştigat dreptul de a evolua în preliminariile Champions League te trezeşti că joci cu FC Bihor". Marian Iancu i-a răspuns astfel jucătorului: "Lipsa motivării datorată retrogradării echipei este o falsă ipoteză. În vara anului 2011, a avut ocazia să se transfere temporar la Steaua, în aceleaşi condiţii salariale. Cluburile s-au înţeles, dar jucătorul a refuzat ocazia să joace la cel mai înalt nivel, în prima ligă, cît şi în Europa League".


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.