Europa League

Steliştii, tot cu nervi şi în Olanda! Află motivul

+1 Foto
FOTO Alex Nicodim (Enschede)

Articol de Alex Nicodim (foto), Remus Răureanu (Enschede)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steliştii au ajuns la Enschede crispaţi şi au descoperit enervaţi că în hotelul lor sînt cazaţi şi ziarişti români, o situaţie pe care voiau s-o evite


Steaua e cazată la Enschede în acelaşi hotel cu "duşmanul numărul 1" al lui Ilie Stan. Antrenorul crede că presa e vinovată pentru scandalurile care au urmat eşecului cu Twente de joia trecută şi ar fi vrut să nu existe jurnalişti români în hotelul pe care l-au ales roş-albaştrii în Olanda. Dar a avut ghinion.

Fiindcă echipele trimise de Antena 1, de ProTV şi de ProSport s-au cazat exact în stabilimentul pe care l-a ales şi Steaua. Cum s-a întîmplat? Roş-albaştrii n-au anunţat că se cazează la hotelul Bad Boekelo şi ziariştii nu l-au evitat. Ei au aflat că echipa va sta tot acolo de la reprezentantul agenţieicare s-a ocupat de rezervările clubului. Acesta a fost şocat cînd i-a reperat: "Nu aveaţi voie să staţi aici! Dar poate că oamenii din conducerea Stelei n-o să vă observe!".

"Militarii" au procedat la fel şi în trecut, indiferent de numele şefilor pe care i-a avut. Şi situaţia a fost aceeaşi şi la echipa naţională, care a căutat, de asemenea, să nu aibă ziarişti vecini de camere cu jucătorii, de teamă să nu fie spionată.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.