Liga Campionilor

VIDEO S-au bătut la vestiare? » Scandal la Bayern în urma eşecului de la Basel

Bavarezul Gomez, în negru, a fost tăvălit bine de fundașii elvețieni

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Nemţilor le-au sărit complet siguranţele după golul încasat în final.

La Bayern miroase a praf de puşcă după eşecul de la Basel (0-1). Ieşirea nervoasă a lui Ribery, care a refuzat să dea mîna cu antrenorul Heynckes după ce-a fost înlocuit, prevestea deja un cutremur în vestiar şi acesta s-a produs.

Tabloidul Bild a aflat că în spatele uşilor închise s-a lăsat cu ceartă între jucători şi unii chiar s-ar fi încăierat. Nici la hotel spiritele nu s-au potolit. De astă-dată a fost rîndul şefilor să-şi verse frustrarea. Directorul general Karl-Heinz Rummenigge i-a luat pe sus pe Robben, Ribery şi ceilalţi la restaurant: "Ce s-a întîmplat cu voi de la Crăciun încoace? Treziţi-vă rapid fiindcă altfel vom rata toate obiectivele sezonului!".

VIDEO VEZI AICI GOLUL ÎNCASAT DE BAYERN ÎN MECIUL CU BASEL!

Lider în Bundesliga la finele anului, Bayern e acum a treia, la 4 puncte în spatele campioanei Dortmund. În Cupă o aşteaptă cealaltă Borussie, din Monchengladbach, care a bătut-o de două ori în campionat. Iar în Ligă, returul cu FC Basel nu mai porneşte de la 0-0, cît era în minutul 86, ci de la 0-1. Un al doilea sezon consecutiv în care munchenezii s-ar opri în "optimi" e asimilat unei catastrofe.

"Ce-a jucat Bayern nu e demn de Liga Campionilor. Au fost prea multe greşeli în apărare şi prea puţină implicare în joc" (Franz Beckenbauer, preşedinte de onoare la Bayern)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.