Europa League

Groparul Tătăruşanu a lovit din nou! » Portarul Stelei a greşit la unicul gol al olandezilor

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portarul stelist le-a oferit mingea olandezilor la golul lui Chadli din minutul 28 şi a năruit şi ultimele speranţe ale colegilor săi. VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI TWENTE - STEAUA 1-0!

Răzvan Stanca sau Ciprian Tătăruşanu? Aceasta a fost una dintre dilemele lui Ilie Stan înaintea partidei de la Enschede. "Tătă" a fost acuzat vehement că a greşit la reuşita lui Ola John din tur, cînd a fost lobat, iar Gigi Becali l-a somat pe Stan să-l folosească pe Stanca.

Tehnicianul stelist a decis însă să-i dea încredere titularului "naţionalei", dar acesta l-a trădat grav. Steaua conducea jocul, presa spre poarta lui Mihailov, însă gafa a venit dintre buturi. La o fază banală, Geraldo i-a trimis o pasă înapoi lui Tătăruşanu, acesta a alunecat inexplicabil în încercarea de a prelua mingea, Luuk de Jong i-a furat balontul, i-a pasat lui Chadli, iar extrema batavilor a îndeplinit o formalitatea. "Nu se poate să mi se întîmple aşa ceva, nu se poate, Doamne!", a zbierat Ciprian după gafa comisă.

ALTE ŞTIRI DE LA TWENTE - STEAUA 1-0

Tricou pentru "Bicho"

Steliştii nu l-au uitat pe fostul lor coechipier, Mihai Neşu. Prin intermediul lui Helmuth Duckadam şi al lui Narcis Răducan, Neşu a primit un tricou personalizat cu numărul 15 şi cu mesaje din partea actualilor jucători şi a membrilor staff-ului. Extrem de mîndru de cadoul primit, Neşu a postat pe Facebook poza cu tricoul (foto). "Le mulţumesc foştilor mei colegi pentru frumoasele mesaje de susţinere!", a scris Neşu pe site-ul de socializare. În tribune, a fost prezent Mircea Neşu, tatăl lui Mihai.

Fer, iertat de eliminare
Steliştii au izbucnit la adresa "centralului" Robert Schorgenhofer, după ce acesta l-a iertat de eliminare pe Fer în minutul 38, după ce mijlocaşul lui Twente l-a atacat dur pe Martinovici. Olandezul mai avea un avertisment, luat în minutul 33, tot după o intervenţie tare. Martinovici le-a dat emoţii celor de pe bancă din cauza accidentării, însă în cele din urmă sîrbul şi-a revenit şi a putut continua partida.

A simţit că a greşit
Ilie Stan a făcut prima mutare în echipă în minutul 46. Tehnicianul stelist l-a schimbat pe Prepeliţă cu fostul oltean Florin Costea. Chiar şi înaintea partidei cu cîteva ore, Stan s-a gîndit intens dacă să înceapă partida cu "Prepe" sau cu Costea cel mare. L-a ales pe Prepeliţă, considerînd că acesta e mai pregătit din punct de vedere fizic decît colegul lui.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.