Liga 1

Cinci jucători se bat pentru locul lăsat liber de Brandan în primul "11" al Stelei!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 februarie 2012

Pablo Brandan a jucat ieri ultimul meci în tricoul Stelei, urmînd să parafeze în următoarele zile contractul cu chinezii de la Liaoning Hongyun.


Argentinianul va pleca în China, Steaua urmînd să încaseze aproape 1 milion de euro. După plecarea sud-americanului, nu mai puţin de cinci jucători se bat pe locul lăsat liber în primul "11" al lui Ilie Stan. Chipciu, Bourceanu şi Tănase vor fi sigur titulari în retur, singurul semn de întrebare fiind în privinţa înlocuitorului lui Brandan.

Bicfalvi, Bălan, Răduţ sau Prepe
Steaua poate reveni la sistemul cu doi închizători autentici, mizînd pe Eric Bicfalvi lîngă Bourceanu. Ar pierde însă la capitolul creaţie, Brandan fiind cel mai bun pasator al Stelei.

Tibi Bălan şi Andrei Prepeliţă ar aduce un plus în ofensivă, dar evoluţiile lor nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor pînă în momentul de faţă. Primul a dezamăgit complet atunci cînd a fost pe teren, în timp ce Prepe a alternate meciurile bune cu cele modeste. Răduţ a jucat foarte puţin în ultimul timp, fiind mai mult accidentat.

Tănase în centru?
Mulţumit de evoluţiile lui Florin Costea din Antalya, dar şi din "dubla" cu Twente, Ilie Stan se gîndeşte să-l mute pe Tănase în centrul liniei de mijloc pentru a-i face loc fostului jucător al Craiovei. Steaua ar cîştiga foarte mult în ofensivă, utilizînd în acelaşi timp doi dintre cei mai valoroşi jucători din Liga 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.