Liga 1

Antrenorul portarilor, problema Stelei? Vezi cine îi antrenează pe portarii stelişti şi pe rivalii acestora

Costică Dumitru (stînga) a fost adus la echipă de către Ilie Stan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 februarie 2012

Numele lui Ciprian Tătăruşanu a fost pe buzele tuturor microbiştilor români în ultima săptămînă, după cele două goluri primite în partidele cu Twente

Goalkeeperul a fost acuzat din stînga şi din dreapta că a greşit, ba chiar ameninţat de Gigi Becali că nu va mai juca niciodată la Steaua. Nici soluţia de rezervă, Răzvan Stanca, nu a reuşit evoluţii strălucite în ultimele sale meciuri jucate pentru stelişti, încasînd nu mai puţin de şapte goluri în dubla cu Maccabi Haifa.

Cu toate acestea, jocurile mai puţin reuşite făcute de cei doi par să aibă originea în pregătirea de dinaintea partidelor. Antrenorul de portari din stafful Stelei, Costică Dumitru, este considerat de mulţi nepotrivit pentru a-i antrena pe Tătăruşanu şi Stanca.

Dumitru este fost antrenor la centrul de copii şi juniori al Stelei, dar şi la Mioveni. Adus după plecarea lui Eugen Nae, acesta a fost contestat de Mihai Stoica, dar şi de către Liţă Dumitru, acesta din urmă remarcînd faptul că Tătăruşanu a avut evoluţii oscilante după ce a încetat colaborarea cu Nae.

Cine antrenează la rivale?
Dinamo - Gheorghe Niţu. Fost jucător în Liga I. Antrenor cu vechime, i-a pregătit, printre alţii, pe Lobonţ şi pe Bălgrădean. Actualul antrenor cu portarii al "cîinilor" a fost mereu lăudat de elevii săi.
Rapid - Marius Bratu. A evoluat la nivelul Ligii I pentru Rapid, Petrolul sau FC Vaslui. A cucerit  titlul de campioană, Cupa şi Supercupa României cu giuleştenii. 
CFR Cluj - Daniel Tudor. S-a făcut remarcat la Dinamo, după care a plecat în Ungaria. Spre finalul carierei a apărat buturile Unirii Urziceni, cucerind titlul de campion şi evoluînd în UEFA Champions League. 
Oţelul Galaţi - Tudorel Călugăru.  Antrenorul de portari al echipei gălăţene are peste 400 de meciuri în tricoul grupării roş-alb-albastre. A jucat în celebra partidă cu Juventus Torino
Astra Ploieşti - Silviu Lung. Internaţional român, membru al "Craiovei Maxima", finalist al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.