Liga 1

Revine Hamutovski? » Concurenţă pentru Tătăruşanu şi Stanca

Hamutovski a mai jucat la Steaua în perioada 2003-2006.

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Belorusul, care a ajuns la 33 de ani, e liber de contract şi poate fi legitimat de roş-albaştrii.

După ce a anunţat public că Tătăruşanu nu va mai fi titular şi că îi caută un portar de rezervă lui Stanca, Gigi Becali a fost asaltat cu oferte. Cea mai interesantă propunere a venit din partea impresarei Ana Maria Prodan, care i-a transmis patronul stelist că i-l poate aduce înapoi pe Vasili Hamutovski. Belorusul a mai apărat la Steaua în perioada 2003-2006, iar acum e liber de contract.

În decembrie, fiind nemulţumit că a bifat doar 14 meciuri într-un sezon, Hamutovski a cerut rezilierea înţelegerii pe care o avea cu ruşii de la Amkar Perm.

De atunci, goalkeeperul nu şi-a găsit nici o echipă şi poate fi legitimat de Becali pînă joi. Sexy-impresara spune că fotbalistul ar agrea o revenire în Ghencea: "Dacă Gigi îşi dă acordul, Hamutovksi se întoarce. Steaua are nevoie de jucători valoroşi, iar Hamutovski a jucat la nivel înalt. Şi-a arătat valoarea, în plus cunoaşte deja limba, oraşul, n-ar avea nevoie de nici o perioadă de acomodare".

2 titluri are în palmares Hamutovski în tricoul Stelei

500 de mii de euro a primit Steaua de la Tom Tomsk în ianuarie 2006 în schimbul lui Hamutovski

"Am vorbit cu Ana Maria Prodan, să vedem dacă se realizează ceva. E posibil să revină Hamutovski, nu zic nu" (Gigi Becali, patron Steaua)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.