Liga 1

Steaua se schimbă la mijloc » Dodel e dirijor, Florin Costea va fi noua aripă

Cristi Tănase va trece în centru în locul lui Brandan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 25 februarie 2012

Lipsa de incisivitate a Stelei din "dubla" cu Twente l-au determinat pe Ilie Stan să schimbe distribuţia la mijloc. Antrenorul roş-albaştrilor l-a înduplecat pe Gigi Becali şi va încerca să-l folosească pe Tănase în locul lăsat liber de Brandan

Impresionat de forma bună a lui Florin Costea, Ilie Stan a găsit o soluţie pentru a-i folosi în acelaşi timp atît pe fostul jucător al Craiovei, cît şi pe Cristi Tănase. Astfel, Dodel va trece în centru alături de Bourceanu, iar Florin Costea va juca în banda stîngă.

"Ilie Stan mi-a spus că va încerca să joace cu Cristi Tănase la mijloc ca să le facă loc lui Florin Costea şi lui Chipciu", a anunţat Gigi Becali.

Dodel, playmaker în locul lui Brandan
Plecarea lui Brandan, cel mai bun pasator al Stelei în turul campionatului, îi va oferi lui Cristi Tănase rolul de dirijor. Aceste schimbări sînt menite să dea şi un plus în ofensiva Stelei.

Ilie Stan speră ca echipa sa să fie mai eficientă în atac, în această distribuţie roş-albaştrii avînd doar un singur jucător cu profil defensiv de la mijloc în sus, închizătorul Bourceanu.

"Cristi Tănase ar trebui să joace mijlocaş central, i se potriveşte cel mai bine această poziţie. E tehnic, are şut, iar în bandă trebuie să ai viteză, el nu are această calitate"
Anghel Iordănescu

"Tănase poate juca doar în bandă, el nu e mijlocaş central. Poate juca cel mult inter stînga, în sistemul cu 3 oameni la mijloc"
Gigi Becali, patron Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.