Liga 1

Bakaj a retrogradat la salariu mai mare! » Mijlocaşul va cîştiga mai mult la Cernomoreţ Odessa

Bakaj a fost adus ca o vedetă la Dinamo, dar nu a confirmat aşteptările

Articol de Adrian Florea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Elis Bakaj va juca pînă în vară la Cernomoreţ Odessa, unde se va lupta să menţină echipa în prima ligă, dar va cîştiga aproape dublu.

Dinamo şi Elis Bakaj se pot declara mulţumiţi: ambele părţi au făcut o afacere profitabilă. Roş-albii s-au înţeles cu Cernomoreţ Odessa pentru împrumutul albanezului de 24 de ani pînă la 30 mai, în conturile "cîinilor" intrînd acum 85.000 de euro. În cazul în care Bakaj va confirma, ucrainenii îi pot activa clauza de transfer definitiv pentru 300.000 de euro!

Cernomoreţ, echipă aflată pe poziţia a 11-a în campionat, la nouă puncte de primul loc retrogradabil, are drept obiectiv menţinerea în prima ligă. Elis a plecat de la Dinamo, liderul Ligii 1, dar va fi mai bine plătit la Odessa. Pe lîngă 10.000 de euro încasaţi la semnătură, albanezul s-a ales şi cu un contract lunar de 15.000 de euro, adică aproape dublu decît în Ştefan cel Mare, unde cîştiga 8.000 de euro pe lună! Ucrainenii i-au pus la dispoziţie şi o maşină, dar şi un apartament a cărui chirie va fi plătită de club.

5 goluri a marcat Bakaj în cele 27 de partide jucate pentru Dinamo în Liga 1, din ianurie 2011 şi pînă în prezent

300.000 de euro a plătit Dinamo către omologii de la Tirana pentru transferul lui Bakaj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.