Handbal

HCM Constanţa învinsă de Cimos Koper cu ajutorul arbitrilor

Articol de Marian Ursescu  —  Saturday, 25 February 2012

Constanţa a jucat bine în ultimul meci din Ligă, a condus cu 5 goluri la pauză, dar gazdele au întors rezultatul cu largul concurs al arbitrilor danezi

.


Constanţa a dorit să mai spele din ruşinea evoluţiilor din actualul sezon al Ligii Campionilor în ultimul meci susţinut aseară, la Koper, în Slovenia. O partidă cu miză doar pentru campioana Sloveniei, care avea nevoie de cele două puncte pentru a termina pe locul doi în grupa C.

"Marinarii" au jucat excelent în prima repriză. Apărarea aexactă şi paradele portarului Mihai Popescu au dat şansa a numeroase contraatacuri pentru HCM care s-a desprins repede pe tabelă. Csepreghi şi-a adus şi el aminte să joace handbal, Irimescu a fost de neoprit pe pivot, iar pe contraatac Ghionea a lovit cu mult sînge rece. Constanţa s-a desprins la şase goluri avans, iar la cabine a intrat cu cinci lungimi avans: 14-9.

În repriza a doua însă rolurile s-au schimbat. Românii au jucat precipitat, s-au grăbit la finalizare, dar un rol important l-au avut şi arbitri danezi Dennis Engkebølle Stenrand şi Anders Kaerlund Birch. Aceştia au acordat uşor cîteva eliminări de două minute pentru HCM, iar Stamate a văzut direct cartonaşul roşu în minutul 42 pentru un fault normal, de joc. Cimos a egalat la 17 şi din minutul 49 a preluat conducerea. S-a terminat 28-24 pentru gazde, cu constănşenii nereuşind să se mai concentreze asupra jocului, nemulţumiţi de deciziile "fluieraşilor".

HCM a terminat pe ultimul loc în grupa C, cu doar două puncte, încheind astfel cel mai slab sezon de Liga Campionilor din cele şase la care au participat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.