Liga 1

Prima reacţie la stenograme » Marian Iancu: "Sînt un grup organizat, totul a fost premeditat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 28 February 2012

UPDATE //  Marian Iancu a vorbit şi într-o intervenţie în direct la TV. "Eu le dau un sfat celor care vor să investească în fotbalul românesc: să treacă, pe rînd, cu tainul pe la cei din Federaţie, în special pe la Mircea Sandu. N-am zis să dea bani, fiecare să înţeleagă ce vrea, tainul nu se referă neapărat la bani. Eu nu am vrut să le dau nimic şi de-asta am ajuns unde am ajuns. În România, campionatul e cîştigat de cine vine la rînd", a spus Iancu la televiziunea sportro.

Marian Iancu a reacţionat la apariţia stenogramei CEx al FRF în care Mircea Sandu se referă la finanţatorul Timişoarei declarînd: "L-am regulat, adică sînt mai tare în ceea ce mă priveşte, şi i-am tras-o şi lui, ca persoană".


"Sînt un grup bine organizat, cînd îşi propun ceva duc la capăt, asta e concluzia pe care o putem trage. Ei savurau acolo o victorie pe care şi-o propuseseră, Mircea Sandu era mulţumit că TAS a respins apelul nostru. Cuvintele lor arată cît de mult şi-au dorit asta. Important e că prin demersul Craiovei putem demonstra că totul a fost premeditat!".

Pe 20 iulie 2011, Universitatea Craiova a fost exclusă din fotbalul românesc în urma unei şedinţe de Comitet Executiv conduse de preşedintele FRF Mircea Sandu. Acesta s-a ferit să pună la dispoziţia presei stenograma întîlnirii, însă aceasta a ieşit acum la iveală dezvăluind dialoguri incredibile care descriu cum funcţionează de fapt fotbalul nostru. TOTUL DESPRE STENOGRAME AICI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.