Campionate

VIDEO Caz de antisemitism în Bundesliga! Jucător făcut "evreu murdar" de fanii lui Kaiserslautern

Itay Shechter, în tricoul lui Kaiserslautern (foto: Torfabrik.de)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 28 February 2012

Campionatul Germaniei, unul dintre cele mai spectaculoase din Europa, se află în toiul unui scandal iscat de cîţiva fani ai celor de la Kaiserslautern

Supăraţi după înfrîngerea cu Mainz, 0-4, suporterii şi-au vărsat supărarea pe unul din atacanţii echipei, Itay Shechter, originar din Israel. Conform cotidianului Bild, fanii i-au strigat acestuia "evreu murdar", salutîndu-l în stil nazist în timpul unui antrenament.

"Eu auzisem că lumea e nemulţumită, dar nu am înţeles foarte bine ce s-a strigat. Am contactat poliţia, sunt sigur că cei de la care a pornit scandalul vor fi identificaţi", a spus conducătorul clubului german, Stefan Kuntz, pentru sursa citată.

FC Kaiserslautern traversează o formă extrem de slabă în acest sezon de Bundesliga. Echipa a pierdut ultimele 4 partide din campionat şi se află pe locul 17, la trei puncte în spatele primului loc care asigură prezenţa în viitoarea ediţie a primei ligi din Germania.

Itay Shechter, jucătorul luat la ţintă de fanii lui Kaiserslautern, a ajuns la echipă în debutul sezonului actual, fiind cumpărat de la Hapoel Tel-Aviv.

Vezi aici imagini de la eveniment!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.