Liga 1

Condiţia pusă de Curelea pentru un tranfer la Rapid: "Doar definitiv în Giuleşti"

Curelea a jucat în cariera sa doar la Sportul Studenţesc.

Articol de Cătălin Popescu, Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Costin Curelea (27 de ani) recunoaşte în premieră că a fost aproape de un transfer în Giuleşti şi explică motivul pentru care a refuzat oferta rapidiştilor.

- Costin, cum e pînă la urmă, te-a dorit Rapid sau nu?
- Da, este adevărat, chiar au fost discuţii, dar m-au vrut doar în anumite condiţii, împrumutat pînă în vară. Nu mai sînt chiar un puşti, să mă mut de la o echipă la alta la fiecare 6 luni.

- Te temi să nu devii noul Varga din acest punct de vedere?
- Nu vreau să vorbesc despre Dacian, dar am observat foarte bine cum e să revii la Sportul, parcă nu mai ai chef de nimic la antrenamente. Te întorci de la o echipă de top la una care se bate pentru evitarea retrogradării sau care chiar joacă în "B".

- În vară crezi că e posibil să ajungi definitiv la Rapid?
- Cine nu şi-ar dori să joace la o echipă mare? Aş rămîne şi la Sportul dacă s-ar bate sus. Rapidul face parte dintre granzii Ligii 1, normal că aş fi onorat să joc acolo, să mă bat pentru trofee, nu doar pentru salvarea de la retrogradare.

Inbox

- Rui Duarte s-a întors la antrenamente după ce a avut parte de trei zile libere în plus faţă de colegii săi. Portughezul s-a pregătit ieri alături de colegii săi.
- Rapidiştii susţin că gazonul de pe stadionul Giuleşti se află în stare bună, dar sînt şi ceva probleme. "Iarba e OK, însă terenul e puţin denivelat", a spus preşedintele Constantin Zotta.
- Dorinel Popa, mijlocaşul lui U Cluj, spune că "şepcile roşii" nu se tem de Rapid: "Avem o echipă bună şi vrem să cîştigăm. Pentru asta trebuie să atacăm din primul minut. Giuleştenii au un public foarte bun care ştie să facă atmosferă, dar nu ne e frică".
- Herea şi Grigorie s-au refăcut după accidentările suferite, însă au şanse mici de a fi titulari sîmbătă, cu U Cluj.
- Zotta neagă că Duarte a semnat prelungirea contractului: "Pancone e primul fotbalist pe care-l vom chema la negocieri. Marcos şi Grigorie sînt în aceeaşi situaţie".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.