Nationala

FOTO Oameni disperaţi şi loviţi pe Naţional Arena!

Articol de Alex Nicodim (foto), Raed Krishan (foto)  —  Thursday, 01 March 2012

O parte a suporterilor care au fost aseară pe stadion la amicalul cu Uruguay au trăit clipe de groază.

Forţele de ordine au intrat în forţă în repriza a doua pentru a-i evacua pe suporterii de la Peluza Sud. Jandarmii au folosit bastoanele şi gazul lacrimogen, mai multe persoane, inclusiv femei şi pensionari, căzînd victime. GALERIE FOTO JOS

Fanii "naţionalei" au profitat pentru a-şi exprima din nou nemulţumirea la adresa celor care conduc fotbalul românesc. În repriza a doua, în ciuda faptului că "naţionala" egalase Uruguayul şi era peste sud-americani pe teren, tot stadionul a uitat pentru cîteva momente de meci şi a început să scandeze împotriva lui Dumitru Dragomir şi a lui Mircea Sandu. "Mitică la puşcărie!" şi "Mircea Sandu eşti o mizerie!" s-a putut auzi din mii de piepturi preţ de cîteva zeci de secunde.

Vezi mai jos o GALERIE FOTO de la incidentele petrecute pe Arena Naţională


O parte a suporterilor de la Peluza Sud fuseseră evacuaţi încă din minutul 20 de jandarmi pentru injurii la adresa şefilor fotbalului românesc. Forţele de ordine le-au confiscat şi un banner pe care scria: "FRF= RMCG". Pentru că scandările nu au încetat după pauză, jandarmii i-au scos din stadion şi pe ceilalţi suporteri care se mai aflau  la Peluza Sud.

Cătălin Tolontan despre revolta de pe Naţional Arena » Zăpada leilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.