Liga 1

Bătaia i-a apropiat! :) » Bourceanu şi Fl. Costea au devenit prieteni

Florin Costea şi Alexandru Bourceanu au început să se înţeleagă pe teren.

Articol de Remus Răureanu, Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bourceanu şi Florin Costea au devenit prieteni, după ce în toamnă au fost protagoniştii unei încăierări violente.

Măcar de o grijă a scăpat Ilie Stan: Bourceanu şi Florin Costea nu se mai ceartă. Culmea, au devenit chiar prieteni buni! Olteanul e unul dintre puţinii oameni din lot de care "Gladiatorul" e mai apropiat. Ei doi au avut un conflict dur spre finalul anului trecut, terminat cu o încăierare în timpul unui antrenament. A intervenit Ilie Stan, s-a implicat şi Becali să-i împace. Cum de s-a schimbat radical atmosfera între timp?

Steliştii sînt uimiţi de atitudinea lui Florin, cel care fusese acuzat şi găsit vinovat în urma conflictului cu Bourceanu: "Costea a avut probleme la început, dar acum arată cu totul altfel. E un tip responsabil şi serios, chiar pare preocupat să-şi cîştige un statut în echipă". Atacantul care a dat 48 de goluri în Liga 1 pînă la 26 de ani a purtat banderola în amicalul cu Farul (2-1) şi e considerat acum vicecăpitan, adică secund al lui Bourceanu, fostul lui duşman.

9 meciuri a prins Florin Costea în prima parte a sezonului, în care a marcat un singur gol.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Latovlevici e în pericol

Ilie Stan află azi dacă-l poate folosi pe Latovlevici la Mioveni. Fundaşul stînga s-a accidentat în amicalul cu Uruguay şi s-a plîns de dureri musculare. Roş-albaştrii vor stabili dacă el e apt pentru jocul de duminică. În cazul în care Lato nu va putea juca, Paul Pîrvulescu ar avea posibilitatea să debuteze ca titular în tricoul roş-albastru.

Bănel le deschide Franţa românilor
Sezonul bun pe care-l face Nicoliţă la Saint Etienne i-a determinat pe francezi să urmărească Liga 1 cu atenţie. Presa din Hexagon scrie că Vlad Chiricheş e noul nume intrat în atenţia francezilor, atraşi şi de datele financiare ale afacerii Bănel: "A costat mai puţin de un milion de euro". Steaua a luat 700.000 de euro pe Nicoliţă şi a investit aceeaşi sumă ca să-l ia pe Chiricheş, de 22 de ani.

Aproape să-l piardă pe Gardoş
Unul dintre cele mai bune transferuri pe care le-a făcut Steaua în ultimii ani era în pericol să pice. Liţă Dumitru a povestit la Radio GSP: "Gardoş era ca şi transferat la Astra acum două veri, se înţeleseseră cluburile, totul era perfectat. Dar l-am sunat pe Becali şi i-am zis că e un fundaş foarte bun. L-a văzut şi Piţurcă şi l-a convins pe Florin s-o aleagă pe Steaua". Gardoş, 23 de ani, a costat 150.000 de euro cînd a fost cumpărat de la Chiajna.

Cantonament şi la Mioveni
Steaua s-a întors miercuri seară de la Constanţa şi a rămas doar două zile la Bucureşti. Echipa merge mîine într-o nouă deplasare, a treia în nouă zile, inclusiv cea de la Enschede. Ilie Stan îşi duce jucătorii la Mioveni cu o zi înaintea meciului cu Dacia şi-i ţine în cantonament acolo în noaptea de sîmbătă spre duminică.

Boloni rîde de "Gladiator"
Conflictul dintre Duckadam şi Bourceanu a fost comentat şi de către Ladislau Boloni: "Nici nu ştiu cine este Bourceanu. Cum îl cheamă exact? Bo-ur-ce...? În sfîrşit, îi doresc mult succes la Steaua! Dar şi Duckadam, ca oricare conducător, ar trebui să aibă grijă atunci cînd vorbeşte despre jucători, fiindcă fotbaliştii de acum sînt sensibili", a mai zis Loţi la DolceSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.