Liga 1

FOTO » CFR a cîştigat după o gravă greşeală de arbitraj

Pantelis Kapetanos a scăpat mingea în afara terenului, însă s-a dictat corner pentru CFR Cluj (captură: DigiSport 1)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 02 March 2012

Startul de campionat a adus şi prima eroare de arbitraj importantă. În minutul 25 al partidei dintre CFR Cluj şi FCM Tg. Mureş, Pantelis Kapetanos, atacantul gazdelor, a încercat să protejeze o minge în duelul cu Victoraş Astafei, însă a scăpat mingea în afara terenului (vezi captură!).

Jocul nu s-a reluat însă cu aut de poartă, aşa cum ar fi fost normal, ci cu o lovitură de colţ, din care CFR a deschis scorul, chiar prin Kapetanos.

A fost golul care a decis învingătoarea, aşa că eroarea poate fi considerată una care a viciat rezultatul. Vezi aici golul lui Kapetanos şi cele mai importante faze ale meciului!

Nu a fost singura eroare de arbitraj a partidei, Robert Ilyes, mijlocaşul oaspeţilor, fiind semnalizat eronat în poziţie afară din joc cu 4 minute înaintea finalului, într-o situaţie de unu la unu cu portarul Beto, care a apărat şutul fostului jucător al Rapidului.

De asemenea, tîrgu-mureşenii au contestat o altă decizie a arbitrului, care l-a oprit pe Danijel Subotici din drumul spre gol pentru un fault la Nicoară. Subotici înscrisese după ce îl driblase şi pe Beto, însă fluierul lui Cătălin Popa se auzise deja.

Preşedintele echipei CFR Cluj, a catalogat la finalul partidei arbitrajul ca fiind "unul de nota 7".

În urma acestui succes, CFR a trecut pe primul loc în clasament, acumulînd cu două puncte mai mult ca Dinamo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.