Campionate

Panică la Chelsea! O fumigenă a explodat în vestiarul ”The Blues”

Villas-Boas și elevii săi s-au pregătit vineri în propria bază sportivă îngrijorați pentru viața lor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 03 March 2012

Momente de groază trăite de jucătorii lui Chelsea în cantonamentul de la Cobham, înaintea antrenamentului de vineri. În timp ce se aflau la vestiare pentru a se schimba, aproape de ei a explodat o fumigenă! Imediat s-a instalat panica. Au pornit alarmele de incendiu, strigăte panicate se auzeau de pretutindeni.

Prima grijă a tuturor a fost să iasă grabnic din clădire. Precipitaţi, elevii lui Andre Villas-Boas, staff-urile, jucătorii de la echipa secundă, oficialii au ieşit pe uşi alergînd, prin rotocoale de fum şi cu feţele acoperite. Imediat au sosit pompierii. Aceştia au verificat peste tot, dar nimic nu luase foc. După circa o oră, jucătorii au putut intra din nou la vestiare.

Imediat s-a pornit o anchetă. Aşa s-a descoperit că fumigena a explodat lîngă vestiarul formaţiei secunde. Nu s-a aflat însă şi cine a lansat-o. Toţi se gîndesc că ar putea fi vorba de mîna suporterilor, furioşi din cauza ultimelor rezultate dezamăgitoare ale ”The Blues”.

Acesta este al 3-lea incident  petrecut în ultima perioadă la Cobham. Anterior, în vestiarul echipei a doua a fost găsit un cuţit de vînătoare tip ”Rambo”. Apoi, Ashley Cole a împuşcat accidental în picior un student venit să facă practica la Chelsea, rănindu-l cu o armă cu aer comprimat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.