Stranieri

A ”îngropat-o” pe Rangers » Dorin Goian a fost cu capul în nori la meciul cu Hearts, scor 1-2

Dorin Goian a avut o evoluţie foarte slabă în meciul cu Hearts.

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bulversat de măsurile disperate ce se preconizează la club, românul a comis penalty-ul din care s-a născut golul victoriei oaspeţilor.

Dorin Goian a intrat ieri în meciul cu Hearts (1-2) cu gîndul că ar putea fi ultima sa apariţie în tricoul lui Rangers. Administratorul desemnat să salveze clubul de la dispariţie, firma Duff&Phelps, ia în calcul renunţarea la 11 jucători, ceea ce a afectat decisiv psihicul celor intraţi pe teren. Consecinţa? Deşi acasă şi cu avantaj de un gol pe tabelă din minutul 45, "protestanţii" au sfîrşit prin a pierde cu 2-1. Iar printre vinovaţii de dezastrul de pe Ibrox Park s-a numărat şi fundaşul în vîrstă de 31 de ani.

De fapt, Goian i-a dat echipei sale lovitura de graţie. În minutul 78, la scorul de 1-1, el l-a faultat în careu pe Zaliukas, de la oaspeţi, iar arbitrul l-a "îngălbenit" şi a arătat prompt punctul cu var. A bătut Hamill, portarul McGregor a respins, dar jucătorul lui Hearts a revenit şi-a reluat în plasă: 1-2. Ex-stelistul greşise şi etapa trecută, la 0-1 cu Kilmarnock. Tot la gol. Însă venea după o gripă care-l ţinuse cîteva zile bune în casă.

Măsuri criminale
Lui Goian şi colegilor li s-au prezentat vineri trei variante pe care administratorul lui Rangers le are în vedere pentru reducerea drastică a costurilor:
- 11 jucători pleacă şi restul acceptă reducerea salariului cu 5 la sută
- 8 jucători sînt puşi pe liber şi contractele celor rămaşi sînt diminuate cu 50 la sută
- nu pleacă nimeni şi salariile sînt reduse cu 75 la sută
Ex-stelistul şi ceilalţi vor trebui să se pronunţe în scris asupra măsurilor propuse, iar în zilele următoare se va lua o decizie.

90 de milioane de euro e suma la care se ridică datoriile lui Rangers în acest moment

900.000 de euro e salariul anual net al lui Goian la Rangers, conform contractului pe doi ani semnat vara trecută

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.