Campionate

VIDEO A fentat capcana » Barca a supravieţuit unui arbitraj ostil la 3-1 cu Gijon

+4 Foto
Xavi înscrie în minutul 88 din pasa lui Iniesta și alungă emoțiile pe Camp Nou

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fără Messi şi în zece o repriză, trupa lui Guardiola îl acuză pe Velasco Carballo, care l-a eliminat prea uşor pe Pique şi le-a refuzat trei penaltyuri cu penultima clasată.

Barcelona nu depune armele în cursa infernală de urmărire a liderului Real. În ciuda diferenţei consistente de puncte şi a arbitrajelor ce îi pun tot mai multe piedici. Trupa lui Guardiola are şi de ce să se plîngă, scăpînd vie din capcana erorilor comise cu Gijon (3-1) de Velasco Carballo!

Lipsită de Messi, suspendat, campioana a suferit cu penultima clasată, însă adevărata tortură pe Camp Nou i-a rezervat-o "centralul" jocului. Trei penaltyuri refuzate şi o eliminare pripită, în debutul reprizei secunde, au pus Barca într-o situaţie critică, rezolvată pe final de Keita şi Xavi.

Vezi mai jos rezumatul VIDEO şi fazele decisive de la Barcelona - Gijon 3-1!

La pauză era doar 1-0, şi pentru că Velasco Carballo nu a arătat punctul cu var la două faulturi clare în careul lui Sporting. Cartonaşul roşu luat de Pique (sancţiune exagerată) a rupt timp de o repriză echilibrul numeric în teren, facilitîndu-l pe cel de pe tabelă. "Jucătorul cu numărul 3 şi-a doborît adversarul, oprindu-l dintr-o clară ocazie de gol", a scris în raport Carballo! Henţul în careul lui Gijon trecut cu vederea la 1-1, de un arbitru care va oficia la Euro 2012, a pus capac!

I-a ars şi la Valencia
Barca şi-a amintit că a avut mari probleme cu acelaşi arbitru pe "Mestalla", pe 24 septembrie. Velasco Carballo i-a refuzat campioanei două penaltyuri la 2-2 cu Valencia. Şi ambele pentru faulturi la Messi, comise de Rami şi de Miguel, primul putînd primi şi al doilea cartonaş galben.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.