Liga 1

Deciziile lui Crăciunescu nasc întîmplări hazlii » Unul pe foaie, altul pe teren :)

Nicolae Onicaş (stînga) şi Aurel Oniţă (dreapta)

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Documentele oficiale îl dădeau ca unul dintre tuşieri pe Nicolae Onicaş, în timp ce pe gazon a apărut Aurel Oniţa din Constanţa.

Preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, a decis ca numele arbitrilor delegaţi la meciurile din Liga întîi să nu mai fie publice. Pe site-ul oficial al arbitrilor, www.frf-cca.ro, la rubrica unde cu o zi înaintea jocului apăreau numele celor patru arbitri acum este un loc gol.

Cum era de aşteptat, ieri seară, la Mioveni, a apărut prima situaţie ciudată şi hazlie. Pe foaia oficială de joc, organizatorii au scris în dreptul arbitrilor: Robert Dumitru din Braşov, Valentin Avram din Bucureşti şi Nicolae Onicaş. Surpriză însă! Doar primii doi au ieşit pe teren! Al treilea era cu totul altul: Aurel Oniţa din Bucureşti.

Chiar şi crainicul stadionului a anunţat, înaintea partidei, la staţie că unul dintre tuşieri va fi Nicolae Onicaş, cînd de fapt pe teren a fost Aurel Oniţa! De altfel, Nicolae Onicaş s-a retras din arbitraj cu mai mult de un an în urmă!

"E o situaţie ciudată că nu mai sînt anunţaţi arbitrii. L-am întrebat pe Tică Dănilescu cum ştim cine ne arbitrează şi el a spus că-i legitimează. Păi, dacă vin mai mulţi, cum ştim pe cine lăsăm pe teren?" (Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.