Liga 1

Dragomir nu îl mai dă afară pe Cezar Ionescu: "Nu te mai pensionez! Ce-ţi trebuie ţie să fii consilier DNA?!"

Mircea Cezar Ionescu încasează 1.650 lei ca observator şi 2.450 lei cînd e supervizor.

Articol de Alin Ghiciulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Deşi îi făcuse formele pentru încetarea raporturilor de muncă, şeful Ligii s-a răzgîndit imediat cînd M.C. Ionescu (75 ani), referent la Competiţii, l-a anunţat că procurorii vor să-l coopteze în staff-ul lor pe dosarele în care Dragomir e cercetat la Anticorupţie.

Dumitru Dragomir se confruntă cu un val de contestări nu numai pe stadioanele ţării, unde fanii şi-au unit vocile pentru a cere în mod repetat plecarea lui din fruntea Ligii. Şeful LPF a născut tensiuni nemaiîntîlnite chiar în interiorul instituţiei pe care o păstoreşte din 2006! Iar exemplele lui Adrian Ionescu şi Sorin Satmari, concediaţi sub explicaţia de faţadă că ar fi refuzat să participe la deszăpezirea sediului LPF, nu sînt singulare.

Cum s-a bîlbîit Mitică
Cel mai spectaculos episod tensionat l-a avut în prim-plan pe fostul şef al Sectorului Competiţii, Mircea Cezar Ionescu (75 ani), referent acum la acelaşi departament. La începutul lui ianuarie, Dragomir l-a anunţat pe cel supranumit "Zimbru'" că i-a întocmit actele pentru încetarea raporturilor de muncă. Omul îşi depusese dosarul de pensionare, dar încă nu-i venise decizia.

"Gata, de mîine nu mai eşti angajat la Ligă!", i-a comunicat Mitică unuia dintre cei mai vechi angajaţi ai săi. "Eee, nu-i nimic, am o ofertă să mă duc consilier la DNA!", a venit răspunsul lui MCI. "În acel moment, Dragomir a încremenit, ştiind că procurorii anticorupţie sînt pe urmele lui în mai multe dosare. A început să se bîlbîie: «Stai, băi Mirceo, că nu e chiar aşa. Uite, te iau consilier la mine. Rămîi aici, cu jumătate de normă». Mitică a cedat, iar «Zimbru'» e şi acum bine mersi la Ligă", a dezvăluit o sursă GSP.

Observator şi supervizor peste limita de vîrstă
O dovadă a favorurilor de care se bucură MCI (75 ani) din partea lui Dragomir e şi menţinerea lui în corpul de observatori, deşi regulamentul prevede că vîrsta limită pentru acest post e de 70 de ani. Mai mult, angajatul LPF a intrat şi în grupul supervizorilor. Iar în turul campionatului a avut 8 delegări: 6 ca observator şi două ca supervizor. Baremul pentru un observator e de 1.650 de lei, iar pentru supervizor e 2.450 lei.

"Iartă-mă, stăpîne!"
Nici Valentin Alexandru (68 ani), secretarul general LPF, n-a fost ferit de furia lui Dragomir la episodul cînd acesta şi-a scos la zăpadă toţi angajaţii, în februarie. "Mitică l-a făcut în toate felurile. «Incompetentule! Te ţin în spate de 15 ani!». Alexandru tăcea mîlc şi, din cînd în cînd, mai spunea «Da, stăpîne! Iartă-mă, stăpîne!». De alttfel, aşa se întîmplă de fiecare dată cînd se face cîte o gafă şi Dragomir ia foc", a povestit o altă sursă GSP.

"De cîte ori se mai certau, Mircea Cezar Ionescu îi spunea tare lui Dragomir: «Vezi că dacă mă dai afară, am toate dosarele, în copii, acasă!». Mitică ţipa la el, îi zicea de toate, dar nu făcea nimic împotriva lui" (sursă GSP)

3 e numărul cazurilor în care Dragomir e anchetat în prezent de DNA: "Dosarul Craiova", "Dosarul drepturi TV - Lise Sandu - Gloria Bistriţa" şi "Dosarul licenţă ridicată Timişoarei"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.