Liga 1

Fără Tănase la Cluj! » Decarul Stelei e suspendat pentru partida cu U

Tănase (25 de ani) a marcat două goluri în acest sezon de Liga 1

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Decarul" Stelei a primit stupid un cartonaş galben aseară, din cauza căruia va privi de la televizor următorul joc al Stelei, derby-ul cu U Cluj, din deplasare.

În minutul 32 al partidei de la Mioveni, Ilie Stan a pierdut un fotbalist de bază pentru meciul din etapa viitoare, de la Cluj, cu Universitatea. E vorba despre Cristi Tănase, care a încasat stupid un cartonaş galben, undeva la mijlocul terenului, pentru un fault. A fost cel de-al patrulea avertisment al lui Tănase şi acesta va fi suspendat în următorul meci oficial al steliştilor.

Pierderea e importantă pentru roş-albaştri pentru că Dodel a fost printre cei mai folosiţi fotbalişti ai Stelei în acest campionat. A bifat 16 dintre cele 19 etape, lipsind doar atunci cînd a fost accidentat. El a evoluat aseară ca mijlocaş central, iar ca soluţie de înlocuire Ilie Stan va trebui să aleagă dintre Prepeliţă, Răduţ şi Tibi Bălan.

Partida din etapa a 20-a, U Cluj - Steaua, se va disputa lunea viitoare, de la ora 19:00, pe stadionul Cluj Arena şi va fi trasmisă în direct de DolceSport.

Urmărit din tribună de mamă
La partida de aseară, Tănase a fost urmărit din tribună de mama, dar şi de fratele său. Relaţiile cu cei din familie au revenit la normal după ce, o perioadă, se răciseră din cauza faptului că mama lui nu era de acord cu relaţia pe care Dodel a avut-o vreme de cîţiva ani cu Iulia Tăbăcaru.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.