Handbal

Viceprimarul din Satu Mare în mijlocul fanilor CSM care au arborat steagul Ungariei la Cluj!

+2 Foto
foto: Ziua de Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 05 March 2012

UPDATE / Viceprimarul din Satu Mare, confirmă informaţia publicată pe GSP.RO. "Da şi eu am fost prezent la meci. Am citit şi eu pe site-ul gsp acest articol. Suporterii echipei CSM Satu Mare arborează steagul în semn de respect. Nu cred că e vreo problemă. Nu au foast niciun fel de scandări. Eu nu am auzit niciun strigăt nimic, am vorbit şi cu antrenorii şi nici ei nu au auzit nimic", a declarat viceprimarul din Satu Mare, Kereskenyi Gabor pentru România TV

UPDATE / Un cititor al Gazetei Sporturilor a sunat la redacţie pentru a comenta materialul publicat şi a oferi o informaţie referitoare la poza publicată pe gsp.ro şi preluată din Ziua de Cluj. Cititorul spune că în fotografie apare şi viceprimarul oraşului Satu Mare, Kereskenzi Gabor, alături de un consilier local. Gabor ocupă funcţia de viceprimar al oraşului Satu Mare din 2008, după ce în perioada 2004-2008 a fost consilier local. În plus, Kereskenzi Gabor este şi preşedintele Comitetului director de la CSM Satu Mare.

Suporterii formaţiei de handbal masculin CSM Satu Mare au arborat drapelul Ungariei cu ocazia partidei disputate ieri la Cluj împotriva lui “U” Transilvania. Tricolorul a fost aşezat invers.

Galeria sătmărenilor a afişat steagul Ungariei pe durata partidei. Gestul galeriei oaspete a dus la scandări din partea suporterilor Universităţii, dar nu s-au înregistrat incidente, scrie Ziua de Cluj.

"U" Transilvania s-a impus clar, cu 34-26, şi a urcat pe locul 10 în clasament.

Jucătorii naţionalei României de hochei pe gheaţă au cîntat, în luna decembrie, imnul Ungariei, în timp ce pe cel al Romaniei l-au ignorat complet.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.